Carat fortsätter att växa och rekryterar tre Account Managers

Carat fortsätter att förstärka projektledargruppen med tre nya Account Managers; Erik Skoglund, Ulrika Skoog och Anjili Ekelöf.

Erik Skoglund kommer närmast från Matchads där han arbetat som Account Manager med ansvar för försäljning och kampanjer. Erik har ett enastående driv och stor digital kunskap och har precis de kvalifikationer Carat söker i en projektledare. Erik kommer främst att arbeta med Coca-Cola, Philips och Adidas.

– Det känns sjukt kul att få bli en del av Carat, särskilt i den fas som vi befinner oss i. Energinivån är grymt hög och jag ser fram emot att bidra till den ytterligare säger Erik Skoglund.

Ulrika Skoog kommer närmast från Mindshare där hon arbetat som digital strateg för Unilever och Åhléns. Ulrika är med sin glödande personlighet och starka digitala bakgrund precis den typ av Account Manager Carat söker. Ulrika kommer främst att arbeta med TUI på nordisk nivå.

– Med tanke på min digitala bakgrund känns det fantastiskt kul att få jobba på Carat med digital-first kunder, men också att få fördjupa mig inom andra medieslag. Då man i rollen som Account Manager utgör navet i det operativa arbetet gentemot våra kunder känns rollen oerhört spännande och utvecklande säger Ulrika Skoog.

Anjili Ekelöf kommer närmast från Carats broadcastavdelning där hon arbetat som Broadcast strateg i fyra år. Anjili är med sin färgstarka personlighet och gedigna kunskap om rörlig bild väl rustad för en roll som Account Manager. Anjili kommer främst att arbeta med General Motors, Microsoft och Ferrero.

– Det kändes som ett naturligt steg i min utveckling efter 9 år som Broadcast specialist på mediebyrå. Jag ser framemot att axla rollen som Account Manager på Carat och ser att jag har mycket att tillföra kunderna givet min bakgrund från Broadcast och online video säger Anjili Ekelöf.