C More-chefen går till Venuepoint

Jens B. Arnesen är anställd som vd för den nordiska biljettverksamheten Venuepoint, som i Sverige står bakom biljettportalen Eventim.se.

Han tillträder den 1 mars 2018 och kommer från Bonnier Broadcasting, där han är landschef för streamingtjänsten och filmleverantören C More Danmark.

Venuepoint är ett joint-venture mellan Nordisk Film och CTS Eventim, som är Europas största operatörer inom biljettförsäljning och live-entertainment med företag i mer än 20 länder, och dess målsättning är att bli den ledande biljettleverantören i Norden. Jens B. Arnesen fokus ska vara att Venuepoint presterar fortsatt tillväxt och levererar starka kundupplevelser och ökad biljettförsäljning på den växande marknaden för live-underhållning och kulturupplevelser.

”Vi är riktig glada över att Jens B. Arnesen blir en del av teamet i Venuepoint, som han är helt rätt person att leda. Jens stora erfarenhet från mediebranschen är precis det vi söker när vi ska anpassa den breda serviceportfölj, som vi har fått tillgång till genom partnerskapet med CTS Eventim, till den danska, svenska och norska marknaden,” säger Asger Flygare Bech-Thomsen, som är vd för Nordisk Film Cinemas och sitter i Venuepoints styrelse.