Buzzlogixs nya app gör det möjligt att hantera dina sociala medier ”on the fly”

För allt fler företag är det viktigt att snabbt vara aktiva och respondera på vad som händer på sociala medier. Det betyder att du inte alltid är vid en dator, något som analysföretaget Buzzlogix uppmärksammat och därför skapat en app för.
Den nya appen ger användare full tillgång till sina sociala medier direkt i appen, och det går att följa aktiviteter och kampanjer från var som helst i världen vid vilken tidpunkt som helst.
I appen kan du lägga till de sökord, kanaler och språk som du vill följa, samt få en överblick över alla dina sociala mediekanaler samtidigt. Resultatet presenteras i en eller flera flikar på din dashboard, där du direkt kan se omnämnanden på Facebook, retweets etc. Du kan även koppla bloggar, nyhetsflöden och diskussionsforum till appen, och på så sätt få en heltäckande bild av ditt företags aktiviteter i den digitala världen.
Utöver att få en överblick kan du även svara på meddelanden och schemalägga olika aktiviteter och inlägg på dina sociala kanaler. Det hela är med andra ord en mobil version av allt du normalt sett skulle göra via din dator, och på så sätt blir det enklare att kontinuerligt hålla ett öga på dina sociala medier och se till att du alltid har full kontroll över såväl dina medvetna som omedvetna aktiviteter.