Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Annonsera

Vi hjälper er att nå er målgrupp med vassa skräddarsydda artiklar, där vi själva skriver artiklarna åt er om svåra tekniska saker på ett sätt så att alla förstår nyttan av era produkter och tjänster.

Med hjälp av våra annonspaket kan vi koppla ihop er med alla digitala marknadsförare som läser Dagensanalys.se dagligen och få dem att förstå nyttan samtidigt som vi hjälper våra läsare att hålla sig a jour om de senaste produkterna och tjänsterna på marknaden. En riktig win-win med andra ord!

Native annonser och Content Marketing

  • 27.500 kronor per inlägg eller 10.000 kronor per månad där abonnemanget löper på under ett år och framåt med 3 månaders uppsägningstid. Vi producerar all text, innehåll och publicering. Ni når över 70.000 viktiga digitala beslutsfattare i ledande position under en hel månad.

Content Marketing och produkttester

  • 27.500 kronor per test av valfri produkt/tjänst som ni vill marknadsföra till våra 17.000 unika besökare varje vecka. Ni når viktiga digitala beslutsfattare på Dagensanalys.se och i vårt nyhetsbrev samt vår Facebook kanal, vi skriver vassa artiklar om era produkter och tjänster med artikel och video, se exempel här 

Podcast

  • 10.000 kronor per avsnitt där vi profilerar ditt varumärke. En representant från ert varumärken kan själv medverka i podden, om ni så önskar.

Webinar

  • 30.000 kronor för ett sponsrat webinar. Priset inkluderar 3 artiklar som marknadsför eventet.

Platsannonsering

  • Publicering av färdig platsannons på site 4.750 kronor
  • Skräddarsydd platsannons med spridning 14.750 kronor
  • Rekryteringsuppdrag – helhetslösning 69.000 kronor

Såväl skickliga kommunikatörer som marknadschefer och it-experter läser dagensanalys.se. Letar du ny personal är därför sannolikheten stor att du når dem genom våra kanaler. Behöver du dessutom hjälp med screening och urval har vi kompetens att stötta dig även i det.

Kontakta sales@dagensanalys.se så skräddarsyr vi en lösning till dig som garanterat ger effekt och genererar affärer!