Brand New Story ska nå ut med Content Marketing

Tidigare Aftonbladet-chefen Klas Lindberg och OTW:s tidigare New Business Director Gustav Vidlund ska driva det nystartade bolaget Brand New Story – med målet att utveckla Content Marketing-branschen.

”Vi erbjuder kvalitativt innehåll och digitala tjänster för alla som vill nå ut och hamna i dialog med sina kunder och användare”, säger Klas Lindberg.

På bara tre år har Brand New Content etablerat sig som en av branschens mest nyskapande och framgångsrika producenter inom rörlig bild.

Nu tar Brand New Content nästa steg – och breddar sitt erbjudande. Satsningen leds av den mångåriga Aftonbladet-chefen Klas Lindberg. Han går i dag in som vd i nystartade dotterbolaget Brand New Story.

”Det står alltmer klart att traditionell annonsering inte längre fungerar. Näringslivet skriker efter hjälp att kommunicera med sina kunder – på riktigt. Vi ska hjälpa företag och organisationer med att lyssna och berätta sina historier genom smart och engagerande digitalt innehåll”, säger Klas Lindberg.

Brand New Content grundades av Pär Sundberg och Anders Sundberg 2012.

”Vi har länge märkt att marknaden efterfrågar den här typen av tjänster och att våra kunder vill beställa mer än bara rörlig bild av oss. Vi har följt och imponerats av Klas och Gustav i många år och är oerhört glada och stolta över att de vill jobba med oss i detta långsiktiga samarbete”, säger Pär Sundberg, styrelseordförande i Brand New Content.