Vi har stängt från 1 april 2020

Boxningstjejer frontar årets Mustaschkampen

Bakom Mustaschkampens nya sajt finner vi Rebel and Bird. Årets ambassadörer som också pryder förstasidan är  boxarna Mikaela Laurén, Anna Laurell Nash, Agnes Alexiusson och Love Holgersson.

Sajten som är byggd i Webflow ska hjälpa Mustaschkampen att öka donationerna till kampen mot prostatacancer. Bland annat har man gjort en Swish App2App integration som gör det enkelt att snabbt Swisha in ett bidrag.

Vi är oerhört nöjda med Mustaschkampens nya kampanjsida. Den snygga designen i kombination med smarta finesser och funktioner är genial. Samarbetet med Rebel and Bird fungerar superbt. När kampanjen nu drar igång är vi redo att öka allmänhetens engagemang och förhoppningsvis samla in ett rekordbelopp till Prostatacancerfonden, säger Maria Ahlvik, kommunikatör för Mustaschkampen.

Att få arbeta med Mustaschkampen, som arbetar med att bekämpa Sveriges vanligaste cancerform, känns både ansvarsfullt och roligt. Vi tycker om att arbeta för en bättre framtid, som på sikt kan rädda både liv och hela familjer, säger Erik Westerdahl, Growth Lead på Rebel and Bird.

Mustaschkampens årliga kampanj är igång till förmån för prostatacancer och manlig hälsa. Prostatacancerförbundet tillsammans med sina 27 patientföreningar, 9 huvudpartners och cirka 500 företag och organisationer står bakom kampanjen.

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.