Box utser ny europachef

Chris Baker kommer att ha rollen som Senior Vice President och General Manager för EMEA på Box. Han var tidigare chef på SAP Concur och har nu fått uppdraget att få fart på tillväxten internationellt

Chris Baker kommer till Box efter nästan fyra år som VD på SAP Concur, där han lett och fått teamen i Storbritannien, Irland, Frankrike, Afrika, Mellanöstern, Norden och Benelux-länderna att växa.

”Tillväxten på de internationella marknaderna är central i vår långsiktiga strategi”, säger Stephanie Carullo, COO på Box. ”Vi är glada att kunna välkomna Chris som kommer att bidra med att utveckla vår verksamhet i Europa. Hans tidigare stora framgångar hos SAP Concur och erfarenheten av att utveckla företag i EMEA-regionen gör honom väl lämpad när det gäller att utvidga Box närvaro i denna viktiga region.”

”Jag har haft koll på Box under flera år och ser stora möjligheter att öka tillväxten inom EMEA”, säger Chris Baker. ”Idag försöker allt fler företag oavsett storlek att bli helt digitala arbetsplatser. Box starka produktutbud, den framåtriktade visionen och företagskulturen gör att företaget kan hjälpa kunderna på den här resan. Jag är mycket glad över att komma till företaget i det här spännande skeendet.”