Box effektiviserar digitala arbetsplatser med innehållshantering

I dag på BoxWorks 2018 presenterade Box (NYSE:BOX) nyheter som underlättar säkert samarbete på digitala arbetsplatser. Företaget presenterade ett nytt och enhetligt aktivitetsflöde för filer som lagras i Box. Det blir enklare att se hur innehåll är kopplat till andra SaaS-program som medarbetarna använder varje dag, exempelvis Slack, Salesforce och DocuSign.

”Vår tanke är att den digitala arbetsplatsen ska bygga på ett ekosystem av ledande program och plattformar. Box är innehållshubb för den digitala arbetsplatsen – en plats där människor kan samarbeta kring de filer som är mest relevanta för dem och smidigt förflytta sig mellan alla program de behöver för att få jobbet gjort”, säger Jeetu Patel, Chief Product Officer på Box. ”Dagens företag behöver en enda tillförlitlig informationskälla som täcker alla slutanvändarprogram och serversidesystem. Det är molninnehållshanteringens styrka. En plattform för att hantera, skydda och samarbeta kring innehåll.”

Nytt aktivitetsflöde för filer och rekommenderade program

Box är i nuläget integrerat med fler än 1 400 program. Det ger enkel och säker åtkomst till filer, när och där de behöver dem. Det nya aktivitetsflödet i Box gör det här ekosystemet av program ännu mer användbart. Användaren ser de senaste aktiviteterna och relevant innehåll från andra program direkt i förhandsgranskningen i Box.

Om en fil exempelvis läggs till i en Salesforce-post, eller om det pågår en diskussion kring en fil i en Slack-kanal, visas nu den aktiviteten direkt i förhandsgranskningen, med kommentarer, uppgifter och annan uppdaterad Box-information. Användaren behöver bara klicka för att smidigt hoppa direkt från Box till posten eller tråden.

Förutom aktivitetsflödet finns i den nya förhandsgranskningen även en lista över utvalda rekommendationer som användare kan behöva i samband med den filen, så att de kan agera direkt via Box. Det kan handla om att snabbt dela en länk via Gmail, att publicera den i en fil i Slack eller att skicka en fil som behöver signeras med DocuSign. De rekommenderade programmen baseras på en rad faktorer, bland annat vilka program användaren oftast använder, vilka som är populärast inom företaget och vilka som är närmast kopplade till filtypen. Det är dessutom bara de program som är godkända av organisationens Box-administratör som visas i förhandsgranskningen.

Skapa och samarbeta kring innehåll med världens populäraste produktivitetsprogramsviter

Box presenterade i dag den offentliga betaversionen av sin integrering med G Suite, som såg dagens ljus under Google Next i juli. Box for G Suite-integreringen omfattar:

  • Skapa, redigera och samarbeta kring G Suite-filer, exempelvis Google Dokument, Google Kalkylark och Google Presentationer, utan att lämna Box. Du får samtidigt Box robusta administrativa kontroller och funktioner för säkerhet och styrning.
  • Tack vare en ny integrering mellan Box och Gmail kan användare bifoga Box-filer och hämta e-postbilagor till Box utan att lämna Gmail-gränssnittet.

Box kommer att fortsätta att investera i nya och djupare integrationer med kollaborativa verktyg som vi dagligen jobbar med.

Box Feed: Visar det arbete som är viktigast

Det är ett helt nytt sätt att visa och interagera med allt som händer i Box. Box Feed lyfter fram de senaste kommentarerna och uppdateringarna för filer och mappar som en person för närvarande jobbar på.

Viktigast av allt är att alla uppdateringar och rekommendationer i Box Feed behåller de behörigheter och sekretessinställningar som redan är inställda i Box, vilket betyder att Feed är både smidigt och säkert.

Det här får användarna genom Box Feed:

  • Enkel tillgång till det mest relevanta innehållet: Feed levererar relevant innehåll till användaren utifrån personens relationer till människor och innehåll. Det finns exempelvis en vy med det senaste arbetet som minskar den tid som läggs på att söka efter filer och spåra pågående arbete.
  • Koll på vad som är på gång i organisationen: Populärt innehåll visar vilka filer som flitigast uppmärksammas inom företaget.
  • Smidigt samarbete: Via Feed kan användare kommentera, dela och favoritmärka filer direkt i Box Feed. Det underlättar snabbare samarbete och åtgärder.
  • Sekretess och säkerhet: Filer visas bara i användarens Box Feed om hon eller han har behörighet att visa dem. Om en användare vill hindra en fil från att visas i Box Feed är det dessutom enkelt att markera den som privat.