Box Communications anställer Anton från Rockklassiker

Box Communications stärker sitt team och digitala erbjudande med Anton Körberg i rollen som kreativ producent.
Utöver programledarjobb i såväl tv som radio har Anton en egen podcast, Pappasnack, som han gör från ax till limpa Han var fram till nyligen programledare på radiokanalen Rockklassiker.
Hos Box Communications kommer Anton Körberg att hjälpa byråns kunder att stärka sin digitala kommunikation med hjälp av bland annat podcasts eller filmer och klipp anpassade för relevanta kanaler. Arbetet kommer att ske såväl framför som bakom mikrofon och kamera, med allt från manusskrivande till inspelning och efterproduktion. Anton kommer även finnas tillgänglig för kunder som har behov av en moderator eller konferencier.
– Det ska bli spännande och ta den kunskap och expertis jag byggt upp genom åren inom radio, tv och film och applicera i ett för mig nytt område. Konsumtion av ljud och bild har förändrats avsevärt igenom digitaliseringen, en förändring som lär fortsätta. Att nu få möjligheten att hjälpa Box Communications och deras kunder i denna förändringsprocess ska bli fantastiskt kul, säger Anton Körberg.
Anton är redan i full sving och har satt igång en rad kreativa processer med några av byråns kunder.
– Vi är superglada att Anton börjar hos oss på Box Communications. Med Antons kreativitet och förståelse för vad som fungerar bäst i kommunikationen med rörligt material och ljud stärker vi ytterligare vårt erbjudande inom integrerad kommunikation, vilket blir allt viktigare i den värld vi lever i, säger Mikael Zillén.