Boozt förvärvar apputvecklaren Touchlogic och skapar Boozt Innovation Lab

Förvärvet av Touchlogic ska stärka kompetensen inom utveckling av appar och mobila webbplatser. Touchlogics kontor i centrala Köpenhamn kommer inrymma Boozt Innovation Lab, en tech hub med fokus på innovation och utveckling för att förse framtidens online-shopping med spjutspets-teknologi.

”Boozt Innovation Lab är en gammal dröm som blir verklighet. Nämligen drömmen om att med ett fail-fast-synsätt använda dagens snabbintroducerade teknologi ihop med vår effektiva och välskötta teknologiska plattform. Genom förvärvet av Touchlogic har vi fått möjlighet att sjösätta den planen och fått tillgång till kompetens som kommer att hjälpa oss att uppnå det målet. Jag är övertygad om att det här är rätt steg framåt i teknologiracet med våra konkurrenter”, säger Jesper Brøndum, CTO på Boozt.

Boozts plattformsstrategi bygger på att skapa skräddarsydda teknologilösningar för alla kärnprocesser avseende verksamheten och kunderna. Det nya Boozt Innovation Lab kommer att bidra till att verkställa den strategin.