Bonnier Magazines & Brands ska lära sig av Isabella Löwengrip

Tjejen som vi alla känner som Blondinbella ska nu lära Bonnier hur man faktiskt börjar tjäna pengar på sitt varumärke. Intressent vändning i en värld där allt mer sker online.

Entreprenören Isabella Löwengrip som driver en av Sveriges största bloggar kommer att ligga hos Bonnier Magazines & Brands och på Tailsweeps plattform.

“Det känns fantastiskt roligt att låta Bonnier sköta den tekniska delen av min blogg. Jag har under det sista halvåret arbetat mycket med att driva all försäljning av utrymme i mina sociala medie-kanaler på egen hand genom Löwengrip Invest, och då känns det tryggt att låta Bonnier sköta de tekniska delarna och att mitt team kan fokusera på det kreativa arbetet,” säger Isabella Löwengrip.

Isabella Löwengrip utsågs nyligen till Årets Businessmama av magasinet mama. En titel hon erövrade utifrån hur skickligt hon bollar sin tid med barnen samtidigt som hennes karriär går som en raket. Utöver att Isabella driver en av Sveriges största bloggar så arbetar hon även som Creative Director på Löwengrip Invest som hon äger tillsammans med Pingis Hadenius. Under 2017 startade hon även Nordic Tech House, som fungerar som en accelerator för nystartade bolag främst inom e-handel.