Bolt for Business gör det smidigare att boka och betala gröna företagsresor

Bolt har nu även lanserat Bolt for Business. En tjänst som gör det enkelt att boka och betala företagsresor med taxi som dessutom är klimatkompenserade till hundra procent.

Taxiresor i affärssammanhang är för många företag en nödvändighet ibland – oavsett om det gäller resor till kundmöten eller transfer till flygplatsen. De flesta företag kräver dock fortfarande kvitton från sina anställda för att kunna ersätta kostnaden för resan. Bolt for Business hjälper företag att spara tid och pengar på individuell kostnadsrapportering och pappersarbete, skriver bolaget i sitt pressmeddelande.

Med Bolt for Business kan företag skräddarsy de anställdas individuella villkor för företagsresor, allt ifrån hur stor resebudget en anställd har varje månad eller vecka till antalet resor en anställd får lov att göra under en vald period. Resorna bokas som vanligt via Bolts app, tillgänglig för både iOS och Android.

Att åka taxi ska vara smidigt och enkelt. Med Bolt for Business ger vi företag möjlighet att på ett smart sätt skräddarsy hållbara och kostnadseffektiva resor för sina anställda, säger Nils Wijkmark, Sverigechef på Bolt.

Istället för att anställda själva samlar in och rapporterar kvitton för företagsresor har alla Bolt for Business-kunder tillgång till samlad information om de anställdas företagsresor. Istället för att ersätta varje anställds egna reseutlägg betalar företaget alla resor via ett företagskort eller en månadsfaktura. Möjlighet att betala med eget bankkort och göra en utläggsrapport finns också.

Så nu finns det inga skäl att inte håla hållbart även för jobbet.