Boka upp dig för höstens utbildningar

Du glömmer väl inte bort att du som läsare av Dagensanalys.se har rabatt på hela F Nations kursutbud. Dessutom kommer de inom kort lansera en hel del spännande nyheter till höstens kurser, så gå in och säkra din plats redan nu.
F Nation jobbar med att tillhandahålla utbildningar anpassade för den digitala världen. Med utbildningar inom bland annat Digitalt Ledarskap, och hur du skapar Innehåll för Sociala Medier vill de ge läsare av Dagensanalys.se det bästa av det senaste inom branschen.
Läs även: Dagensanalys lanserar samarbete med F Nation
För att ligga i framkant håller de precis på att ta fram detaljerna kring sitt koncept Dialogbaserat lärande. Det är en metod som gör deltagarna mer involverade, och utgår från moderna principer om vuxet lärande. Det är med andra ord utbildningar anpassade efter hur vuxna i en modern värld lär sig.
Under sommaren kommer även flera av de gästföreläsande experterna att presenteras, så se till att hålla dig uppdaterad på dagensanalys.se även om det råkar vara sommar.
Läs mer här!
Till hösten erbjuder vi specialpris om du vill gå både utbildningen i Social Media Strategi och Innehåll för Sociala Medier. Passa på att boka din plats redan nu, för det här är utbildningar som du inte vill missa.