Bli expert på sociala medier

Som vi tidigare skrivit om startar vi nu ett samarbete med utbildningsföretaget F Nation. Tillsammans kan vi nu erbjuda ett paket som garanterat gör dig expert på sociala medier.

Om du har kikat på F Nations hemsida så vet du att de har flera utbildningar riktade mot personer som jobbar med digital marknadsföring och sociala medier. Utbildningarna håller hög kvalitet och fokuserar på att du snabbt och enkelt ska kunna omsätta lärdomarna i praktiken.

Tillsammans har vi valt ut två av utbildningarna:

Social media strategi – Marknadsföring kräver en strategi. Sociala medier är inget undantag.
Utbildningen kommer hjälpa dig förtydliga syfte och mål, förstå de olika sociala kanalerna som finns samt hur de används. Du får även lära dig att mäta, utvärdera och förbättra din impact och dina användares grad av engagemang, allt för att du ska få bästa möjliga värde av din närvaro på sociala medier.

Skapa Innehåll för sociala medier – Innehåll som engagerar. Och sprids.
Hur fyller du din sociala kanal med relevant innehåll? När du väl har din strategi på plats (se utbildningen ovan), är det dags att skapa rätt innehåll för rätt kanaler utifrån ditt budskap och dina affärsmål.

Du som anmäler dig till båda utbildningarna får ett paketpris på 13.000 SEK (ordinarie pris 16.120 SEK), vilket är hela 20 % rabatt.

Om inte detta paket är intressant har du som läsare av dagensanalys.se 10 % rabatt på hela F Nations kursutbud. Ange då koden ”DAGENSANALYS” i kommentarsfältet när du anmäler dig.

Vi på Dagensanalys.se hoppas att du kära läsare ser detta som en möjlighet att få tillgång till relevanta och utvecklande utbildningar till ett mycket bra pris.

Har du gått en utbildning på F Nation, hör gärna av dig och berätta hur du upplevde utbildningen.
Samtliga priser är exklusive moms.