Avhoppare från Facebook öppnar upp digital mediabyrå

I maj öppnar avhoppare från sociala media-jätten Facebook upp en mediabyrå med slagorden ‘digital strategi på dina villkor’.

Vi kommer att erbjuda en modell där vi arbetar med långsiktighet i transparenta samarbeten för att leverera tjänster kunden faktiskt kan applicera in i sin verksamhet, säger en av grundarna Mattias Persson.

– Att vara aktiv på sociala medier med sin produkt och sitt företag har aldrig varit viktigare.Att göra det på rätt sätt är dock något som är komplicerat och kräver mycket tid av företagen. Tid som tyvärr inte finns, framförallt då den digitala världen är så otroligt dynamisk och kommer med nya uppdateringar – och utmaningar – nästan varje vecka, menar Mattias.

Social Zense kommer att erbjuda lösningar för hela marknaden, även för dem som redan idag jobbar med digital marknadsföring inhouse eller med annan part. – Tjänsterna är utformade för att passa alla aktörer på marknaden oavsett hur mycket eller lite hjälp man behöver i sin digitala satsning. Vår vision är att leverera välanpassade tjänster där kunden bestämmer sina behov.