Autostarter av videoannonser – ett stort annonsbedrägeri

Allvarligt alla dessa autostarter av videoannonser måste vara ett av världens största annonsbedrägerier.

Jag gick in på Cnet och skulle läsa en artikel om Samsung via min Chrome webbläsare och helt plötsligt börjar datorn vråla för fullt då jag missat att stänga ned ljudet, autostart av videoannonser måste vara djävulens påfund.

Jag älskar bra relevanta annonser med budskap som jag kan ta till mig när jag är i den sinnesstämningen. Men autostart av videoannonser måste vara ett av de mest idiotiska som annonssäljare och utvecklare någonsin har kommit på.

Finns det något som är mer irriterande än att datorn börjar låta när man vill läsa en artikel och man desperat försöker hitta annonsen som gick igång av sig själv. Efter några sekunder hittar man äntligen krysset eller pausknappen och kan andas ut och läsa artikeln som man var intresserade av.

Under den tiden blev mitt besök en videovisning som någon annonsör har betalat för som jag desperat försökte stänga ned och fullkomligen nu hatar avsändaren som började vråla på min dator i det öppna kontorslandskapet, annonseffekten uteblev helt och hållet.

Snarare blev jag galet irriterad på Samsung som framställde mig som en idiot när videon började vråla i tystnaden bland mina kollegor.

Autostart borde förbjudas på alla webbläsare, inte konstigt att många kopplar på en annonsblockerare för att slippa denna idioti. Ryktet säger att Google Crome kommer spärra dessa inom kort, jag hoppas att det är sant då kommer jag bara använda Chrome. Om det inte börjar blockeras av webbläsare får jag väl ladda ned en annonsblockerare, trots att jag egentligen gillar annonser.