Att bevaka vad som skrivs om ditt företag är viktigt

Att ha koll på vad som skrivs om sitt egna företag är viktigt. Därför har vi tagit fram en sprillans ny tjänst som gör just det, bevakar företag och vad som skrivs om dem i alla onlinemedier.

Att hålla sig uppdaterad och ha koll på allt som skrivs är en omöjlighet. Inte ens när du läser Dagens Analys kan du få reda på allt som skrivs om exempelvis ditt företag eller områden som påverkar din verksamhet. Därför erbjuder vi nu tjänsten omvärldsbevakning som ser till at du får stenkoll på företaget, konkurrenterna och branschen. Vår omvärldsbevakningstjänst scannar av alla onlinemdier i Sverige så du kommer att ha full koll.

Rapporterna levereras direkt till din mail i ett tydligt och lätt delbart format så andra på företaget också kan se vad som händer. Vi kan leverera rapporter antingen dagligen eller veckovis, vilket som passar dig bäst.

Här kan du se en exempelrapport 

Vi vill dessutom göra det enkelt för dig, så vi har tre nivåer som passar alla behov. Vi tar en flat-rate på 1.000 kr per bevakning och månad, på så sätt är det enkelt att se över din bevakning och få en förutsägbar kostnad varje månad.

3 bevakningar (en enkel men effektiv bevakning av exempelvis ett företagsnamn och en kärnprodukt)
6 bevakningar (det bästa valet för den som vill ha koll på både företaget och branschen)
9 bevakningar (proffsvalet för dig som vill ha stenkoll på såväl branschens som konkurrenternas utveckling).

I formuläret nedan anger du era företagsuppgifter och väljer 3, 6 eller 9 ord eller företagsnamn som du vill bevaka.

Du kan alltid ändra dina bevakningar genom att kontakta oss på info@dagens.tidningenrepublic.se.