Atomatic AI lovar effektivare texter som du kan använda i din marknadsföring

Att skriva effektiva texter för marknadsföring är en konst. Vi vet, för vi skriver texter varje dag. Nu har ett gäng skapat tjänsten Atomic AI som lovar fyra gånger högre konvertering på Facebook enbart genom att den artificiella intelligensen hjälper dig publicera effektivare texter.

Atomic AI lovar fyra gånger högre konvertering, tre gånger mer engagemang samt en dubblering av sidvisningarna.

Appen Atomic AI kommer från företaget Atomic Reach och använder artificiell intelligens för att föreslå hur du kan skriva smartare och effektivare texter. Det fina är att den ger rekommendationerna baserat på den målgrupp du vill nå.

app-interaction-atomic_ai

Tjänsten finns tillgänglig som en app och som tillägg till Chrome samt som plug-in till WordPress. Tjänsten analyserar din text, kalkylerar fram ett läsvärde och ger feedback. AI:n analyserar också hur olika läsare interagerar med texten och kan även schemalägga texter till olika målgrupper, beroende på när det är mest effektivt att de läser den.

Än så länge har tjänsten analyserat 2 miljoner artiklar. För tillfället är tjänsten endast tillgänglig på engelska.

Uppe till höger kan du lämna din e-postadress för att få nyheter från Dagensanalys.se. Ett enkelt sätt att ha koll på allt viktigt som händer i omvärlden. Nyhetsbrevet skickas 4 gånger i veckan.