Arrow väljer Nutanix för att hantera växande datamängder

I takt med att tekniken allt mer blir en integrerad del av våra vardagsliv innebär de växande datamängderna även problem hos små- och medelstora företag.

Företag i alla storlekar berörs av de utmaningarna som uppstår när det kommer till att hantera alltmer komplexa IT-miljöer.

Det är en anledning till att Nutanix nu lanserar sin tjänst Cloud Bundles om är en del av ett bredare fokus på marknaden för små och medelstora företag i EMEA. Nutanix Cloud Bundles är utformade för att ge små och medelstora företag tillgång till Nutanix molntjänster och lösningar, samtidigt som distributörerna får större autonomi genom försäljningskanalen.

Med lanseringen av Nutanix Cloud Bundles vill vi förnya och paketera våra flaggskeppserbjudanden till en konkurrenskraftig kostnad och göra dem tillgängliga via våra partners för små och medelstora företag. Genom dessa erbjudanden är målet att ge mer autonomi till våra distributörer så att de snabbt kan aktivera sina kanalpartners och deras slutkunder, förklarar Cyril VanAgt, Senior Director Channel Sales EMEA på Nutanix.

De nya paketen gör det möjligt för Nutanix partners att möta nya kundbehov tack vare den integrerade kombinationen av infrastruktur, avancerad övervakning och säkerhetsprogramvara.

Vi ser fram emot att göra det möjligt för våra kunder att dra nytta av den förenklade offerten och beställningen, samtidigt som vi säkerställer att alla stödberättigade program tillämpas, säger Eric Nowak, chef för Arrow ECS EMEA.