Året är 2017 – så vad händer nu?

Dagensanalys.se öppnar dörren till ett nytt år som vi hoppas blir ännu fränare än det som varit. Vi på redaktionen sitter nu och funderar på vad vi ska lägga vår energi på och hur vi ska publicera ännu vassare artiklar till dig, vår läsare.
Att skriva artiklar och publicera en onlinetidning är ganska lätt, om man inte bryr sig om intäkter. Då är det ju bara att skriva texter och hoppas att någon gillar innehållet. Det var så vi började Dagensanalys.se, ett kul hobby-projekt som rullade på och där vi firade små segrar, som våra första tusen läsare. Efter bara några månader gick det lite för fort. Vi fick så många läsare att vi var tvungna att fatta beslut om vårt ansvar  – vad vi skulle leva upp till och hur vi skulle förvalta din tid med oss. För oss är det superviktigt att du känner det värt att spendera din tid på Dagensanalys.se och att du får ut något bra under varje besök.
Någonstans i den fasen behövde vi pengar för att driva runt hobby-projektet som blivit en verksamhet. Och tro oss, att tjäna pengar på att skriva nyheter är nog det svåraste man kan göra. Vi har försökt med det mesta. Det som fastnade och blev en succé är våra native-artiklar. Flera av våra annonsörer som köpt native-artiklar hyllar dem som den bästa marknadsinsatsen de gjort under 2016. Hemligheten är att det är vi själva som skriver native-artikeln och att vi faktiskt, på riktigt bryr oss om att den och kampanjen blir bra.
Så vad händer nu?
Utmaningen för 2017 är att fortsätta växa så att vi kan anställa vår första skribent och annonssäljare. Det skulle gynna dig, mig och oss alla. Vi skulle då kunna få högre kvalitet i artiklarna och göra djupare analyser. Vi skulle även kunna berätta för fler företag vilken fantastiskt möjlighet de har att nå ut med sina produkter och tjänster här på Dagensanalys.se, något som idag händer mest på volley.
Så vi har vårt fokus! Att växla upp till nästa nivå.
Vi behöver all hjälp vi kan få. Om du vill vara med och skriva artiklar eller berätta till andra om våra effektiva native-artiklar är det bara att kontakta oss. Vi uppskatter också alla kommentarer och e-postmeddelanden vi får så fortsätt gärna med det då de ger oss bra energi.
/Redaktionen