Nya smarta saker från Apple är på gång. I mars nästa år planerar man ett evenemang, där många tror att världens ledande producent ska lansera två nya versioner av Apple Watch och iPhone6c.

Den nya Äppel-klockan ska komma med en kamera för video-chattande (hur spionfilm är inte det?) och andra förbättringar. Det kommer också att finnas varianter i äkta guld.

Läs mer: Vig 15 minuter av ditt liv till detta klipp om du är en sann Apple-nörd

Nuvarande Apple Watch sålde i vissa fall slut inom några timmar, med en miljon sålda klockor den första dagen (sic!). Om klockan verkligen lanseras i mars kan man räkna med att den kommer ut till butikerna under april månad.

Apple slappar inte när det kommer till mobiltelefonsmarknaden, och kommer troligtvis att lansera den nya iPhone6c. Denna nya variant kommer att ha en mindre, fyra tum stor skärm. Den spås också ha ett metallhölje och det nya A9-chipet.

Det är dock inte helt säkert att dessa nya produkter verkligen kommer lanseras under detta event – som vanligt håller Apple sig till avancerat hemlighetsmakeri och framförallt hype. Det återstår således att se vad som komma skall!