Apple Watch – sjunker i pris, men är det värt att köpa?

Timmen är kanske slagen för Apples smarta klocka – och funderar du på att köpa så finns det några saker du borde ta dig tid att fundera på först.

Jag hoppas ni ursäktar undertecknads fantastiska humor, men här är i alla fall något att tänka på. Ryktena om att en ny generation Äppel-klocka ska lanseras kring det stora mystiska mötet i mars har florerat på nätet ett tag. Detta kan vara en av anledningarna till att flera stora elektronikkedjor börjat sänka prislappen. Varför?

Läs mer: Apples senaste produktnyheter

Ingen vet riktigt vad den nya klockan ska göra (även om många hoppas ökad batteritid…), men många tror på en integrerad kamera för videosamtal, ett smartare WiFi-chip och bättre funktioner även utan ständig uppkoppling mot Iphone-telefonen.

Av erfarenhet – om man exempelvis minns den första Iphone-modellen – så brukar det vara ett stort steg mellan första och andra generationen av elektronikprylar. Det kan hända att steget denna gång inte kommer vara fullt lika stort – men det kan ändå vara värt att vänta i några månader innan man lägger tusenlappar på klockan.

Du har ju all tid i världen!