Apple har gjort det igen – hypen kring deras kommande event toppar

Apple är ett mästarföretag på att skapa hype om och kring sina event. Inget annat företag kan få världen att tappa andan, för en stund, för att sedan springa till närmaste butik och ställa sig i några timmar kö.

Apples kommande event på onsdag är inget undantag då den har fått all önskad medieuppmärksamhet och därtill. Vi skriver om rykten, kommer på egna, försöker luska fram fakta och slipar på bevakningen.

Läs även: På onsdag är det dags för Apple event – eller är det de

Så vad handlar kommande event om – en numera osexig produkt som kanske blir lite tunnare, lite tjockare, lite bättre batteritid, lite sämre batteritid, rundare, mer fyrkantig eller varför inte i rosa färg. Självklart handlar det om iPhone.

Enligt medierna kommer nya iPhone 6S och 6S Plus att vara lite tjockare, få bättre hållbarhet (inte böjas när man sitter på den) samt rustade med Force Touch-teknik.

Läs även: Nya iPhone 6S kan få sämre batteritid och vara tjockare än sin föregångare

Även fjärde generationen av Apple TV kommer med stor sannolikhet att visas på scen. Enligt ankdammen kommer vi att få se större fokus på gaming och säkert möjligheten att ladda ned spelappar till din Apple TV. Varför bara kunna spela på datorn eller mobilen när man även kan spela på sin nya fina TV.

Sjävklart kommer även vi bevaka eventet.  Vi ses här på onsdag.