Här är Apples alla reklamfilmer för Watch, iPhone 8 och iPhone X – snyggt och coolt

Här är Apples nya reklamfilmer. I tisdags var det tio år sedan Steve Jobs och Apple lanserade den första iPhonen. I tisdags lanserade de såväl sin senaste telefon, iPhone 8, som deras jubileumstelefon iPhone X. De reklamfilmer som skapats för att visa upp de nya produkterna är inget annat än världsklass.
Att Apple är kända för att göra stilrena och träffsäkra reklamfilmer är inget nytt, men i sanband med 10-års jubileet tar de ändå sina produktioner till nästa nivå. Ta bara det faktum att reklamen för den uppgraderade Apple Watch innebär två och en halv minut av upplästa brev från användare som tackar Apple för att deras klocka förändrat deras liv.

Det faktum att Apple Watch nu även har egen telefonuppkoppling, och därmed inte kräver en koppling till din telefon, förtjänar givetvis sin helt egna reklamfilm. I filmklippet ”Surf” får en surfare ett samtal under tiden som hen är ute och surfar.

Givetvis får de nya telefonerna också sin stund i rampljuset. iPhone 8 och iPhone 8 Plus håller sig till Apples mer traditionella stilrena reklamuttryck i denna 30 sekunder långa film.

Även det nya flaggskeppet iPhone X föräras 30 sekunder, men i ett uttryck som vi är mer vana vid att se på Instagram. I syfte att visa upp telefonens nya, stora skärm visar filmen flytande färger som blandas och rör sig över skärmen.

Ytterligare tre filmer har släppts, två som går mer i detalj kring iPhone X och alla dess nya features, samt ett mycket kort klipp som snabbt visar upp iPhone 8 och iPhone 8 Plus, på 8 sekunder. Trots det korta klippet hinner de berätta om så gott som alla nya features, så håll i hatten, för det går undan!