Äntligen har alla i familjen Kardashian sin egna app

Joy to the world, joy to all – för nu har alla i familjen Kardashian sin egna app. Det här är en showstopper som världen borde vara utan, men vill vi verkligen det.

Du vet känslan när du vaknar en söndag morgon och tänker – vad gjorde Khloé igår?

Nu behöver du inte längre undra för alla medlemmar i familjen Kardashian har lanserat en egen app. I appen kan du följa blogginlägg, titta på bilder, se videoklipp och hänga med i live-strömmar. Man kan säga att Kardashian gjorde en Zlatan. Som du säkert kommer ihåg lanserade han sin app för att bland annat kontrollera informationsflödet om hans kändisskap plus att han då kunde ladda upp egna selfies.

https://twitter.com/HeySamantha/status/643488236464177152/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Här är en kort förklaring om vad varje app ska fokusera på:

  • Kylie‘s app kommer att ha en exklusiv musiklista.
  • Kendall‘s app kommer att visa bilder från hennes modellkarriär
  • Kim‘s app handlar mest om skönhet
  • Khloe‘s app fokuserar på träning
  • Kourtney’s app kommer att ha nyheter om design

Visst kan vi luta oss tillbaka i kontorsstolen och skratta åt Kardashians men de har blivit mycket framgångsrika på internet med att visa upp sina rumpor. När Kim Kardashian släppte sitt mobilspel Kim Kardashian Hollywood trodde nog många att det var ett stort skämt. Med 1,5 miljarder kronor i app-intäkter så var det nog inte många som skrattade åt henne.

Inom kort lär vi nog få läsa om nya crazy-siffror över hur många nedladdningar apparna från familjen Kardashian haft. För oavsett hur många av oss som tycker att det är helt galet med The Kardashians så finns det lika många som älskar att följa deras varje rörelse.

> Här kan du läsa allt vi har skrivit om familjen Kardashian

Bild: Mashable