Anne Haaber-Bernth tar över som ny chef på SAP Svenska

Anne Haaber-Bernth har utsetts till ny landschef för SAP Svenska.

Utnämningen kommer efter att förre landschefen Johan Made valt att lämna företaget. Anne Haaber-Bernth, 45, kommer senast från positionen som chef för SAP:s nordiska affärsområde Digitala Affärstjänster (Digital Business Services), där hon under de senaste två åren framgångsrikt har stöttat SAP:s nordiska kunder med digitalisering och med att implementera affärslösningar och säkerställa deras effektiva drift.

Anne har i sin nya roll som landschef för SAP Svenska ansvaret för SAP:s totala affärsverksamhet mot kunder och partners i Sverige.

“Vi fortsätter att se en stor marknadspotential för SAP både i Sverige och i hela Norden och Baltikum. Vårt uppdrag är tydligt: att hjälpa företag i alla storlekar och inom 26 branscher att bli smarta företag. Hur vi gör det: vi utformar intelligenta tjänster och lösningar för företag så att de på sitt unika sätt kan använda data för att skapa nya affärsidéer och värden. Detta innebär också att företagskunder alltmer efterfrågar smarta och integrerade tjänster, både från SAP och vårt ekosystem. Annes fantastiska kunskap om och relation till våra kunder, tillsammans med hennes beprövade ledarskap inom smarta digitala tjänster gör henne perfekt för rollen som chef för Sverige, där vi fortsätter växa både direkt och genom vårt stora ekosystem,” säger Martin Schirmer, VD för SAP Norden & Baltikum.