Analytiker med digitalt fokus till Inizio

Inizio ska bli fler och vi söker nu en analytiker med digitalt fokus till vårt team. Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva bolaget framåt där kvalitet och kreativitet står i fokus.

Inizio är ett analys- och undersökningsföretag med digitalt fokus. De förvandlar data till affärsnytta och låter kundens unika behov styra istället för att automatiskt föreslå ännu en undersökning. De erbjuder en spännande produktportfölj förenad med strategiska rådgivningstjänster. Ungefär hälften av deras kunder finns inom media, andra hälften bland annonsörer och företag med behov av insikter. Människorna på Inizio drivs av nyfikenhet och insikten om att inget uppdrag är det andra likt. Intresset för kund och den nya digitala världen sitter i väggarna. Är du en person som uppskattar en dynamisk organisation, med högt i tak och korta beslutsvägar toppat med positiv teamkänsla och många skratt? Inizio växer och söker nu tillsammans med Oddwork en Analytiker med digitalt fokus till vårt kontor i Stockholm! Är du vår nästa talang?

OM TJÄNSTEN SOM ANALYTIKER MED DIGITALT FOKUS
Som Analytiker hos Inizio kommer du både att vara delaktig i designen av researchupplägg och i själva analysen och rapporteringen, vilket sker i nära dialog med bolagets uppdragsgivare. Du kommer få möjlighet att vara med på första initiala möte med kund där projektplan tas fram för att sedan jobba med projektet i fråga i enlighet med kundens önskemål. Rollen är bred, där du kommer att arbeta i gränssnittet mellan surveyundersökningar och andra datakällor. Du kommer vid behov arbeta med sociala medier och datavisualisering och tillsammans med dina kollegor kommer du att driva bolaget framåt där kvalitet och kreativitet står i fokus.

VI SÖKER DIG SOM…
… har ett par års erfarenhet från undersökningsbranschen, mediebolag, analysbolag eller som analytiker på kundsidan. Du har en examen från medie- och kommunikationsvetenskap, statskunskap, statistik eller liknande och en vana att arbeta med statistiska verktyg såsom SPSS och SAS ser vi som meriterande. Vidare kommunicerar du flytande i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person är du analytisk, engagerad och prestigelös. Du har ett digitaliserat tankesätt och en kreativitet, utöver det vanliga, som ofta bidrar till smarta lösningar. Ett levande intresse för samhälle, opinion och mediebranschen ser vi som en förutsättning och en naturlig känsla för visualisering med hjälp av färg och form som ett stort plus.
För att kunna trivas, ha en god utveckling och göra ett bra jobb hos är det av stor vikt att du är beredd att hugga i där det behövs, ser utmaningar som möjligheter och är en frisk fläkt som bidrar till vår goda stämning och vårt positiva klimat.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Inizio Sverige AB.

VAD INIZIO ERBJUDER DIG
Inizio erbjuder dig en mycket spännande roll där du kommer få arbeta enligt devisen frihet under ansvar. Eftersom vi ofta befinner oss i hetluften behöver du både tycka om och ha en privat situation som, då och då, medger arbete utanför arbetstid. På kontoret på Vasagatan i centrala Stockholm möts du av en öppen och utåtriktad stämning där driv och prestigelöshet är självklara ledord. Vill du veta mer om oss? Läs mer här!

START: Omgående
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Khosro Panah, khosro@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-02-16

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Här söker du till tjänsten!