Aller media värvar nya influencers

Aller media fortsätter att rekrytera influencers till sina varumärken ELLE Decoration och ELLE i form av inredningsprofilen Amelia Widell, beautyredaktören Emma Unckel, modebloggaren Linn Eklund och träningsexperten Alexandra Kamperhaug.
Amelia Widell är sedan länge känd i inredningsbranschen och har arbetat som fotograf och stylist i många år. Hon är också entreprenör och driver möbelföretaget Meli Meli Home. Nu flyttar hon sin inredningsblogg till elledecoration.se.
– Det känns så roligt att flytta till ELLE Decoration eftersom det är en plattform som jag verkligen tycker om och inspireras av dagligen, säger Amelia Widell.
– Vi är jätteglada att kunna knyta till oss ännu en stark inredningsprofil. Med sin färgstarka personlighet och inredningsstil kommer Amelia vara en stor källa till inspiration för alla våra läsare och följare i sociala medier, säger Sara Ångström Burling, digitalt ansvarig på ELLE Decoration.
Även ELLE knyter till sig nya bloggare, bland annat stylisten Emma Unckel som redan är knuten till magasinet som beautyredaktör. Nu får hon en egen digital kanal på elle.se. Fler nya influencers på ELLE är modebloggaren Linn Eklund som närmast kommer från Metro Mode, samt träningsprofilen Alexandra Kamperhaug.
Aller medias team för influencers består av säljspecialisterna Ida Antebro och Alicia Sternin, samt produktionsledaren Sandra Koivusaari.