Aller media tillsätter ny produktchef för att accelerera den digitala transformationen

Andreas Eisenhut, idag produktägare för Aller medias redaktionella sajter – exempelvis ELLE, Femina, Baaam, MåBra och Allas – blir ny produktchef med ansvar för att fortsätta utveckla Aller medias produktteam och digitala produkter.

Som ett led i Aller medias strategi att accelerera den digitala transformationen av varumärken, affär och organisation har Andreas Eisenhut utsetts till ny produktchef med ansvar för bolagets produktägare, webbdesigner och olika digitala specialistroller inom bland annat UX och ad tech.

– Andreas är en mycket uppskattad medarbetare och har en perfekt bakgrund för att fortsätta driva utvecklingen av Aller medias digitala produkter framåt. I sin nuvarande roll som produktägare är han redan djupt initierad i våra varumärken och vår växande digitala affär. Han är också en skicklig utvecklings- och processledare, och med en bakgrund som superuser, webbutvecklare och webbdesigner har han stor förståelse för hela kedjan inom produktutveckling – från strategi till skarp webbutveckling, säger Jens Stenberg, redaktionell utvecklingschef på Aller media.

– Aller media har gjort en fantastisk digital resa sedan jag började för två år sedan. Nu accelererar vi ännu mer och fortsätter vår digitala transformation för att ligga i absolut framkant. Det känns otroligt kul och inspirerande att få göra det i rollen som produktchef tillsammans med ett grymt starkt produktteam, säger Andreas Eisenhut.

Andreas Eisenhut tillträder sin nya tjänst som produktchef på Aller media senast i maj.