Alexey går till CRM-Konsulterna

CRM-Konsulterna stärker sitt team med ännu en systemarkitekt, Alexey Shytikov.

Från att ha fått över Jonas Rapp, Microsoft Most Valuable Professionals när det kommer till Business Applications, får bolaget nu även in hans tidigare kollega i sitt Power Platform team. Fokus för Alexey ligger på att minska avståndet ytterligare mellan produkt och kund.

Förutom att de brinner för den communityn som finns runt Dynamics 365 och anordnar CRM Saturday så har de även de två första svenska MVP:erna hos sig. Dessutom var det de som grundade CRM User Group. De har helt enkelt samma engagemang i CRM som jag.

Gustaf Westerlund, MVP och grundare av CRM-Konsulterna, ser hur Alexeys kommer bidra till att avståndet mellan kund och de digitala komponenterna förkortas:

– Medan min passion i Power Platform ligger mer i att den ger otroligt mycket kundnytta så kommer Alexeys kompetens och innovativa perspektiv tillföra det som hjälper till att göra produkten bättre. Jag funderar mycket på hur vi ska anpassa kunden till att klara av att använda systemet utifrån dess uppbyggnad och där kommer Alexeys djupa kunskap bidra till att bygga komponenterna så att de når kunden mer.

Alexey menar att man, genom att kombinera två redan framtagna lösningar som inte förts ihop förut, kan utveckla nya extraordinära lösningar:

– Idag rör vi bara på ytan. Jag vill gå djupare.