Affärsinriktad digital analytiker till Aller media

Aller media har en ambition att öka trafiken på samtliga plattformar inom företagets samlade nätverk. Trafiken ska optimeras för annonsförsäljning och andra digitala affärer.

Om tjänsten
Som digital analytiker spelar du en central roll i arbetet med att skapa och utveckla trafik till och mellan Aller medias sajter. Du arbetar både strategiskt och operativt med att säkerställa ny och relevant trafik via olika trafikkällor som partnerskap, sök och sociala medier.

Du deltar i utvecklingsprojekt för nya produkter och tjänster med ansvar för att generera trafik. Du sätter trafik- och konverteringsmål och samarbetar med marknad, sälj, redaktioner, affärsutveckling och ledning.

Din profil
Du har akademisk utbildning som civilingenjör eller civilekonom, eller annan relevant högskoleexamen. Du har erfarenhet av att jobba med webbanalys och konverteringsoptimering, gärna inom media, och du är väl förtrogen med framtidens utmaningar inom det digitala landskapet och digital marknadsföring.

Du har erfarenhet av avtalsförhandlingar. Som person är du kreativ, affärsorienterad, pedagogisk, analytisk och strukturerad.

Vi erbjuder dig en spännande verksamhet med många starka varumärken i en kreativ miljö där det finns både affärsmässiga och personliga utvecklingsmöjligheter.

Sök tjänsten
Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 september 2014. Sök tjänsten via ansök-knappen eller på www.aller.se/jobb
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. Placering på vårt kontor på Humlegårdsgatan i Stockholm.

Vill du veta mer kring tjänsten, kontakta Digital chef Kajsa Medin Hansen på kajsa.medinhansen@aller.se eller 0708-38 07 27. Du kan också kontakta HR- Chef Theresia Häglund på tel 08-679 47 57. Facklig kontaktperson för Unionen är Ulrika Carlsson tel 08-679 4708.

Om Aller media
Aller media levererar inspiration, avkoppling och underhållning till miljoner svenskar. Vi är det ledande tidskriftsföretaget som ständigt arbetar för att vara en attraktiv arbetsplats. Vi arbetar långsiktigt med ett stort ansvar för våra läsare och vår personal. Aller media ger ut mer än 40 tidningar och driver flertalet framgångsrika webbplatser. Vi har redaktioner i Stockholm, Helsingborg, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Helsingborg.