Adlibris Go ska nu leverera på 60 minuter i Stockholm

Adlibris Go – “närbutiken som kommer till dig vart du än befinner dig – hemma, på jobbet, i en park eller vid en badplats.” Så beskriver man sin nya satsning där leveransen ska komma inom 60 minuter.

Sortimentet består av produkter som man kan behöva med kort varsel så som mat, presenter och hygienartiklar och leveranser sker inom 60 minuter.

Tjänsten omfattar hela Stockholms innerstad.

”Sista milen är viktig för oss för att ytterligare konkurrera med fysisk handel. Leveranstider under en timme möjliggör e-handel som ett bekvämt alternativ till att ge sig ut på stan när man är ute i sista minuten, t ex för att hitta en present till barnkalaset eller för att få hem snacks till fotbollskvällen” säger Maral Shadloo, Affärsområdeschef Adlibris Go.

Adlibris Go har sin utgångspunkt i Adlibris butik på Regeringsgatan 55 i Stockholm där lagret finns och där all logistik utgår ifrån. Leveransområdet är Stockholms innerstad, innanför tullarna. Samarbetspartner för leveranser är Airmee och priset för en leverans inom 60 minuter är 49 kr per order.