“Adgrabber har utvecklat ny plattform för mediaköp och marknadsföring”

Adgrabber säger sig ha utvecklat en ny digital plattform för mediaköp och marknadsföring. En av investerarna är IT-entreprenören Peter Thomassen som mångmiljoninvesterar.

Skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Adgrabbers fyra grundare har jobbat hos flera av Sveriges ledande medieleverantörer. De insåg snabbt att med den ökande mängden kanaler på marknaden var det svårt för marknadscheferna att hinna med att jämföra, planera och ha översikt på sina kampanjer i olika medier. Så, med den insikten startades Adgrabber med målet att förenkla marknadschefernas vardag.

Adgrabber ger marknadschefen en övergripande kontroll och möjlighet att bland annat jämföra priser, effektivisera medieköp, minska ledtiderna och följa upp kampanjer i realtid. Mindre administration frigör tid som istället kan läggas på strategi, uppföljning och analys, säger Sarah Sinclair, vd Adgrabber.

Adgrabber har en produkt som kommer flytta gränser inom media- och marknadsföringsbranschen. De fyra grundarna är bland de absolut bästa i branschen och även om företaget är nystartat så har de redan en mängd kunder från flera olika branscher. Dessutom bygger de verksamheten med de bästa och mest kompetenta talangerna, bra värderingar och en god företagskultur, säger Thomassen.

Målet för bolaget är att bli “Sveriges starkaste tjänsteföretag med automatiserade och digitaliserade processer där kunderna kan känna sig trygga i att de får ut det bästa av sin marknadsbudget,” skriver Adgrabber.