56K digital rekryterar Peter Östergren från Outfox

Från Outfox ansluter Peter Östergren som senior implementation specialist på 56K. Han förstärker nu bolaget med ytterligare kompetens inom Googles Premium produkter i Google Marketing Platform.

56K är en digital byrå med seniora specialister och konsulter. Bolaget grundades 2017 av Fredrik Winberg, dåvarande marknadschef för Caliroots samt ett par medarbetare från iProspects.

56K kommer under 2019 fokusera på att bygga ut sitt erbjudande för Googles Premium produkter i Google Marketing Platform och med Peters kompetens inom Google Analytics 360, Google Optimize 360 och Google Tag Manager 360.

Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Peter Östergren. Han har en djup kompetens inom Google Marketing Platforms produkter och har en erfarenhet av bygga interna produkter. Utöver hans kompetens kring de arbetsuppgifter han utför har han även en livserfarenhet och ett seniort synsätt som kommer oss till stor nytta, säger Fredrik Winberg, vd för 56K.

Jag har länge imponerats av 56K och deras förmåga att hålla hög senior teknisk kompetens i sina uppdrag. På 56K har man en stor möjlighet att utvecklas eftersom det ges utrymme till personlig utveckling och att hela tiden uppdatera sin kunskap. Det känns som att komma hem till sin familj där man får nörda ner sig ordentligt i kunduppdragen, säger Peter Östergren.