Här är mässan för alla som jobbar med något digitalt

Snart öppnar dörrarna till ECOMMERCE STHLM 2017. Mässan som kickar igång den 10 maj riktar sig till alla som jobbar med något digitalt. Du kommer lyssna på heta talare, mingla runt på mässgolvet och självklart ta del av alla aktiviteter. Här berättar Lina Schewenius Lund om vem som bör delta och varför. Och du, det är helt kostnadsfritt.
Vem står bakom mässan E-Commerce 2017? Och varför arrangerar just ni den här mässan?
ECOMMERCE STHLM 2017 arrangeras av Easyfairs – Europas ledande mässarrangör som gör över 200 mässor i 19 olika länder. Vi arrangerar mässan för att det saknades en stor, affärsdriven mötesplats för branschen. För oss är affärerna, nätverken och utvecklingen blandat med inspiration och handfasta tips en perfekt mötesplats för både utställare och besökare.
Vem tycker du ska gå på mässan?
Mässan är till för allt från beslutsfattaren till slutanvändaren på små och stora företag i behov av produkter och tjänster för att utveckla hela sin digitala närvaro. Utställarna erbjuder innovationer, system och tekniska lösningar inom både e-handel och övrig digital närvaro. Är du sugen på att starta e-handel eller utveckla dig digitalt är ECOMMERCE mässan för dig!
Vad är höjdpunkten på mässan? Det man inte får missa.
Vi har ett fullspäckat seminarieprogram blandat med nischade konferenser och aktiviteter så att du som besökare ska få ut så mycket som möjligt av ett besök. Det finns något för alla behov, jag är extra nyfiken på Peter Sunde, grundare av bland annat The Pirate Bay, Linus Särud som är en 17-årig datahacker och säkerhetskonsult, Anitha Schulman och Pär Holknekt. Jag kan också starkt rekommendera Ashkan Fardost som talar om hur alla missförstått digitaliseringen. Förutom dessa, kommer jag försöka lyssna på så många av årets lineup som möjligt – de innovatörer, influencers och trendspanare som är en del av gemenskapen är verkligen kvalitativa – det bästa av allt? Det är helt kostnadsfritt!