Jannike Tillå börjar på IIS

IIS, Internetstiftelsen i Sverige, har just fått en ny medarbetare. Jannike Tillå är nu stiftelsens nya Chief Communications and Outreach Officer. Tillå har en gedigen erfarenhet inom digital utveckling, och har nyligen arbetat för Bonnier AB.

IIS “är en oberoende allmännyttig organisation som verkar för positiv utveckling av internet i Sverige”, och står bakom toppdomänen .se. Intäkterna från stiftelsens affärsverksamheter (främst just .se-domänen) finansierar många internetfrämjande projekt i landet. Årligen rör sig detta om mellan 60 och 80 miljoner kronor.

Stiftelsens VD, Danny Aerts, säger att man är “väldigt glada att nu kunna förstärka IIS med Jannike Tillå. Hennes erfarenhet av strategiskt arbetet inom mediebranschen och hennes kompetens inom digital affärsutveckling, kundinsikt, och CRM kommer att bidra till att våra olika satsningar kan nå och komma ännu fler till nytta”.

Tillå själv säger att hon “ser mycket fram emot att tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare vidareutveckla en fantastisk verksamhet som verkligen gör skillnad och bidrar positivt till utvecklingen av ett internet i Sverige”.

Stiftelsens hemsida hittar du här.

(Bildkälla: IIS)

Läs mer: Forskare ger tips på hur man bäst digitaliserar ett företag