Elitspelare blir ny säljchef för Widespace Sverige

Jon Möllersten är ny försäljningschef för Widespace Sverige. Uppdraget blir att stötta en fortsatt snabb tillväxt på den svenska marknaden för teknikbolaget som idag erbjuder varumärkesannonsörer en räckvidd på 230 miljoner mobilanvändare globalt.

Jon har en gedigen bakgrund inom annons- och mediebranschen från bland annat Schibsted Media Group och JCDecaux. Som tionde anställd är Jon en av pionjärerna på Widespace och kommer närmast från uppdraget som säljchef i Frankrike, den tredje största digitala annonsmarknaden i Europa.

”Resan med Widespace har varit ett fantastiskt äventyr från starten till positionen idag som Europas ledande företag inom mobil varumärkesannonsering. Mitt uppdrag som säljchef för Sverige är att stötta en fortsatt snabb tillväxt och lokalt driva de förändringar som sker i branschen”, säger Jon Möllersten som anser att Widespace har goda möjligheter att fortsätta växa också på hemmamarknaden:

”Mobilen är historiskt unik som annonsmedium med en djupt personlig relation med användaren från det att man slår upp ögonen tills att alarmklockan ställs på kvällen. Vår möjlighet att skapa ökat värde i den relationen med rätt budskap, till rätt individ vid rätt tillfälle under hela dygnet gör vårt erbjudande till varumärken, mediehus och konsumenter oslagbart!”

Jon Möllersten föddes och växte upp i Hedemora, men lockades till Göteborg av sitt starka innebandyintresse. Under sin spelarkarriär har han representerat både Pixbo Wallenstam och AIK i den högsta division, Svenska Superligan.

”Jon har en djup förståelse för branschen och för både vår och våra kunders affär. Det här gör honom perfekt för jobbet”, säger Widespace VD och medgrundare Patrik Fagerlund.