Keymetrics

Telia Play lanseras som fristående streamingtjänst

Igår lanserades Telia Play som en helt fristående streamingtjänst och blir tillgänglig för alla.

Med en kombination av linjära kanaler och streaming från bland annat Discovery, HBO Nordic och nytillkomna C More ska nu Telia locka tittarna.

Hittills är det kunder till Telia som har haft tillgång till Telia Play. De med Telia Tv har fritt kunnat streama sitt tv-utbud i appen medan de med övriga tjänster har kunnat teckna Telia Play för en fast kostnad. Nu utökas tjänsten med innehåll från C More och kan användas av alla, även de som inte är kunder hos Telia idag.

Det är enormt kul att äntligen kunna erbjuda Sveriges mest uppskattade tv-tjänst till alla, oberoende av vilken leverantör de har i huset, på teven eller i luren. Det här är en unik och efterfrågad kombination av brett streaming-innehåll och de mest populära tv-kanalerna. Helt enkelt det bästa av båda världarna samlat på ett och samma ställe. Jag hoppas det kan bli ett härligt nytillskott för de som planerar att vårstäda bland appar eller som vill njuta av ännu mer underhållning, säger Sarah S-Latef Engström, produktchef TV på Telia.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Representanter från branschen samlas för att förstå mätningar över flera medier