Keymetrics

Bonde blir chef för Pennys nya streamingtjänst

I februari lanserades appbaserade Penny med mobiltelefoni och bredband. Idag tog tjänsten nästa steg i sin utveckling och lanserade sin streamingtjänst.

Streamingtjänsten innehåller ett brett urval av filmer och serier och kommer utvecklas med ännu mer underhållning löpande. Kunder med mobil eller bredband från Penny bjuds på playtjänsten i 12 månader, som annars kostar 69 kronor i månaden.

Som chef för den nya tjänsten tillträder Karin Bonde som arbetat med streamingtjänster på de nordiska marknaderna sedan 2005.

Penny är byggd för framtiden, i en värld där vi vet att många vill slippa göra fler val i sin vardag. Därför vill vi underlätta genom att samla mobil, bredband och underhållning enkelt och digitalt i en app, där kunden har maximal frihet att ändra och uppdatera sina tjänster när det passar. Jag är väldigt stolt över att vi efter rekordsnabb utveckling nu kan presentera en första version av vår playtjänst, som kommer berika kundens upplevelse och sluter cirkeln av Pennys helhetserbjudande, säger Bodil Prising, affärsområdeschef för Penny.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Telia Play lanseras som fristående streamingtjänst