Keymetrics

Nordic Morning vinner Stockholm

Region Stockholm har tecknat ramavtal med Nordic Morning för leverans av digitala tjänster inom kommunikation.

Avtalet omfattar 13 förvaltningar och nämnder samt 11 bolag, stiftelser och kommunalförbund. Det totala värdet av ramavtalet är 30 miljoner kronor.

I det nya avtalet ingår både strategiska och operativa roller inom digitala tjänster, däribland webb och utveckling, design, content marketing och analytics. Bakgrunden är att Region Stockholm vill utveckla och aktivt säkerställa att dess digitala närvaro är attraktiv, relevant och anpassad för dess olika målgrupper och intressenter.

Vi är väldigt stolta över att få det här förtroendet av Region Stockholm. Som den fullservice-byrå vi är har vi möjlighet att erbjuda våra kunder stöd genom hela kundresan, från digital transformation på strategisk nivå till att utveckla och designa webb med optimerat innehåll och uppföljning, säger Märit Sareyko, Managing Director på Nordic Morning Sweden.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Breakit väljer Stripe för sina prenumerationsbetalningar