Keymetrics

Nordic Morning blir vald som leverantör av digital marknadsföring

Söderberg & Partners har valt Nordic Morning som fullserviceleverantör av digital marknadsföring i Norden.

Som fullservicepartner tillhandahåller Nordic Morning alla tjänster från Söderberg & Partners tidigare leverantörer – samt strategisk rådgivning. Dessa tjänster omfattar ett brett utbud av kompetenser, som till exempel webbutveckling, SEO, Paid Marketing, Inbound & Content Marketing och Analytics.

Vi startade en omfattande upphandlingsprocess under Q4 2019 i syfte att samarbeta med en digital byrå som kan hjälpa oss att utmärka oss inom digital leads-generering genom att kombinera performance-marknadsföring, innehållsproduktion, webbutveckling och marketing automation i hela Norden. Nordic Morning visade verkligen hur man kan orkestrera och synkronisera dessa kapaciteter effektivt, och därför var detta den bästa lösningen för teamet på Söderberg & Partners, kommenterar Matts Frost, Head of Digital Sales & Marketing, Söderberg & Partners.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Adobe drar igång nya projekt