Keymetrics

Intrado rekryterar Ann-Sofie Krol

Ann-Sofie Krol, tidigare CEO på byBricks Insight och styrelsemedlem i AMEC, kliver på hos Intrado som ansvarig för strategiska lösningar inom digital kommunikation i Norden.

Rekryteringen blir ett första steg i Intrados utökade satsning på den nordiska marknaden.

Vi är riktigt glada över att få med Ann-Sofie på vår resa. Förutom hennes stora kunskap och erfarenhet av digital och insiktsdriven kommunikation passar hon med sin personlighet perfekt in i vårt team. Vi har ambitiösa mål om att positionera Intrado som det naturliga valet för digital kommunikation i Norden inom PR, IR och Digitala events. Här kommer Ann-Sofie vara en väldigt viktig drivkraft, säger Peter Buregard – Sales Director Nordics.

Som ansvarig för strategiska lösningar kommer Ann-Sofie Krol jobba med att få ut Intrados hela erbjudande på nordiska marknaden och hjälpa kunder att bli ännu starkare på insiktsdriven kommunikation.

Jag har letat efter ett sammanhang där man ser både den strategiska vikten som kommunikation har, där det finns en bredd i lösningarna samt att man har en tydlig ledstjärna i insikter, vilket jag tycker är nyckeln till kraftfull kommunikation och marknadsföring. Allt det finns hos Intrado. Dessutom har jag känt många i teamet länge och det känns fantastiskt att få vara del av ett team som alltid utstrålar glädje och extremt kundfokus, säger Ann-Sofie om sin nya roll.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Facebooks nya design rullas nu ut till alla användare