Keymetrics

Evelina Thuresson blir digital strateg på Republiken

Republiken rekryterar Evelina Thuresson som digital strateg. Thuresson har tidigare arbetat som digital marketing manager på RaceONE och sitter i Connect Sveriges kompetenspanel.

Republiken har en väldigt spännande profil med kombinationen av digital marknadsföring och management. Den inriktningen var avgörande för mig i rekryteringsprocessen. Att komma in i sådan här tid har givetvis varit både tufft och väldigt lärorikt men jag ser fram emot att få fortsätta hjälpa våra kunder till framgång, säger Evelina Thuresson. Thuresson kommer senast från rollen som digital specialist på Novasol och tidigare digital marketing manager på RaceONE. Hon sitter även i Connect Sveriges kompetenspanel som digital specialist.

Republiken arbetar med flera tillväxtbolag och startups. Bland andra hemnet-utmanaren Norban, e-hälsobolaget Cuviva och den noterade kyl- och värmepumpstillverkaren Enrad.

Trots att det är tuffa tider så är vi positiva. Min bild är att datadriven digital marknadsföring verkar prioriteras högre än mer traditionell marknadsföring. Något som givetvis är bra för oss, men samtidigt ledsamt och tufft för många av våra duktiga branschkollegor som just nu lider stora förluster, säger Jonatan Sundemo, vd, Republiken.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Karin Nelsson
Är du redo att bli en Insight Professional?