Keymetrics

Över 12 miljoner tittade på Travis Scott konsert i spelet Fortnite

Travis Scott Fornite

Att spelet Fortnite är stort, alltså megastort, bevisades återigen när Travis Scott höll en konsert inne i spelet inför 12,3 miljoner spelare.

Tidigare konserten med Marshmello sågs av 10,7 miljoner spelare, så Travis har numera rekordet. Det häftiga här är att Fornite har inte bara en gång utan två gånger bevisat att man lyckas samla så många inne i spelet, för något som inte är direkt spelrelaterat.

Och så här såg det ut:

Tänker du nu ”jag fattar inte…” så är det för att du inte spelat dataspel sedan Donkey Kong. Fråga tonåringen hemma, eller någon du känner i den yngre generationen, att visa dig hur det hela fungerar. Det är värt att förstå var dina yngre konsumenter lägger en stor del av sin tid.

Har du ingen att prata med som kan förklara är det bara att maila till oss så tar vi en Zoom (videokonferens) och går igenom vad som är hot och not so hot på nätet idag.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Byta ut bakgrunden i Microsoft Teams