Keymetrics

Ny Head Of Customer Acquisition till Coop Online

Josef Guma är ny Head Of Customer Acquisition på Coop Online.

Han har tidigare arbetat på Google i fem år och var under sin sista tid där Senior Account Strategist på Google Marketing Solutions. Senast kommer Josef från företaget Froda där han var Head of growth.

Josef förstärker teamet på Coop Online som upplever ett väldigt högt tryck just nu på grund av det ökade intresset bland svenskar för att handla mat online relaterat till den pågående Corona pandemin.

Josef är en mycket viktig medarbetare i online-teamet och för vår fortsatta utveckling. Det är en av flera nyckelrekryteringar vi planerar att göra nu på kort tid. Vi går mot ett kunderbjudande där vi ska möta upp kunden omni och där vi vill vara en plattform i ett större perspektiv. I den utvecklingen är personifiering och ett datadrivet tänk viktigt för att hitta kundlösningar som kan skalas upp så att vi både kan spara tid för kunden och inspirera dem, säger Sara Mundt Petersen, Affärschef Coop Online.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
GroupM förutspår enorm SEO-ökning