Keymetrics

Johan Wilsby lämnar Tobii

Tobii

Svenska eye-tracking-företaget Tobii ändrar om i toppen efter att CFO Johan Wilsby har valt att lämna bolaget.

Än så länge hittar du Johan på sin kontorsplats då han har 6 månaders uppsägningstid. Under den tiden ska Tobii hitta en ersättare.

Johan has been instrumental when it comes to developing the financial function and securing the financial position of the company. He has also been an appreciated colleague and member of the executive management team. I want to thank Johan for his contributions and wish him the best of luck with future challenges,  förklarar VDn Henrik Eskilsson i ett meddelande.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
UserTesting förvärvar Teston