Keymetrics

Google shopping är numera gratis för alla e-handlare

Google har inte fått önskad framgång med Shopping så därför blir nu listningen av produkter gratis.

Du kan helt enkelt ladda upp ditt inventarie på Google Shopping helt gratis. När konsumenter söker efter produkter som du har kommer du att listas på Google.

”We’re advancing our plans to make it free for merchants to sell on Google. Beginning next week, search results on the Google Shopping tab will consist primarily of free listings, helping merchants better connect with consumers, regardless of whether they advertise on Google. With hundreds of millions of shopping searches on Google each day, we know that many retailers have the items people need in stock and ready to ship, but are less discoverable online,” skriver Google på sin blogg.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Stories på Twitter heter Fleets