Keymetrics

ESOMAR drar igång TV

För att fortsätta nå ut till sina medlemmar världen över har researchorganisationen ESOMAR dragit igång en tv-satsning.

Först ut är ESOMAR TV Asia Pacific at Home som vill locka sina medlemmar.

Så här förklarar ESOMAR sitt program:

This regional edition will uncover timely advice from leaders on the practicalities of managing a business in the current climate. Gain expert regional guidance and news on privacy and data protection. You’ll also be able to join some of the speakers from ESOMAR/MRSI Asia Pacific event, rescheduled to 1-3 November 2020.

Spana in mer information här.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Tips till chefen som jobbar hemifrån