Keymetrics

Dreamforce går online

En av de megastora konferenserna inom marknadsföring kan komma att arrangeras online.

Ja, det handlar om Dreamforce från Salesforce som varje år lockar över 150.000 deltagare. Dagens Analys har varit med flera gånger och rapporterat ifrån eventet, som i år kan bli ett online-event.

Om man nu ska vara sådär härlig så är det ju bra att eventet är online eftersom då kan alla vara med.

”We have made the decision to reimagine all physical events through the end of the year, including Dreamforce, Tableau Conference, Tableau Conference Europe, TrailheaDX India, and World Tours. We will be reimagining them in new and virtual ways to bring all of the fun, innovation, and learning to our dedicated community of Trailblazers,” skriver Salesforce på sin blogg.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
5 tips för att öka konverteringen