Keymetrics

Björn Elfgren ny vd för Abicart

Björn Elfgren, som bland annat grundat Wint, automatiserade bokföringstjänster, går nu in som vd för e-handelsleverantören Abicart.

Det ska vara precis lika enkelt och billigt för företagare att starta och driva en egen webshop, som det är att använda automatisk bokföring, säger Björn Elfgren, vd för Abicart.

Abicart startade som Textalk Webshop år 1998 och är idag en e-handelsleverantör, med kunder i både Sverige, Norge och Indien. Från och med den 1 april 2020 har Björn Elfgren tagit över rollen som vd, och tidigare vd Rikard Sigvardsson väljer därmed att fokusera på Webfolket, ett systerbolag inom Textalkgruppen.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Medieinvesteringarna rasar över 6 procent